martes, 24 de octubre de 2017

FEM UN PASTÍS DE CARABASSA

Els infants de P4 han elaborat pastis de la polpa obtinguda de buidar una carabassa. Organitzats en petits grups, cada infant ha anat xafant diversos trossos de carabassa. Posteriorment, entre tots, hem afegit els ingredients necessaris: 4 tasses de farina, 3 tasses de sucre, 1 d'oli i una cullerada i mitja d'essència de vainilla. Amb ajuda de la mestra hem barrejat bé la massa, fins a aconseguir la consistència desitjada. Finalment l'hem posat al forn a 180° durant 45 minuts.
Un cop fornejada, l'hem decorat amb una fulla de tardor mitjançant l'ús de sucre glacé. A la tarda hem convidat a les famílies i als mateixos infants al testeig del nostre pastís de carabassa.
 










 











 

5 comentarios:

  1. El Daniel és el primer pastís que ha volgut tastar i menjar! L'hem de fer a casa diu...

    ResponderEliminar
  2. El Daniel és el primer pastís que ha volgut tastar i menjar! L'hem de fer a casa diu...

    ResponderEliminar
  3. No ha quedat una mica?? Quina pinta!! Mmmmm!!!

    ResponderEliminar